Tips voor het organiseren van een betaalbare high tea

Wil je een leuke high tea organiseren, maar wil je de kosten wel in de hand houden? Dan doe je er goed aan om altijd de aanbiedingen op Hightea.nl in de gaten te houden. Daarnaast kan je ook iets doen met de volgende tips.

Vergelijk de opties

Wanneer je een high tea buiten de deur gaat organiseren, dan is vergelijken essentieel. Bekijk verschillende locaties en bekijk welke prijzen daarbij horen. Dit kan wel heel sterk variëren, aan de hand van wat er geboden wordt. Waarom zou je dan veel meer betalen als je er bijvoorbeeld een glas champagne bij krijgt, terwijl jij al tevreden bent met lekkere thee en goede hapjes? Zoek dit dus als eerste uit.

Regel het zelf

Je kan er natuurlijk ook gewoon zelf mee aan de slag gaan. De aanbiedingen voor een high tea in Rotterdam kunnen dan helpen. Je kan alles zelf samenstellen en ervoor zorgen dat het een fijne tijd wordt. Het is dan ook fijn om te weten dat alles past bij wat jij en je gasten lekker en leuk vinden.

Een hybride versie

Wanneer je zelf maar beperkte keukenvaardigheden hebt, dan kan je de helft van je high tea door een specialist laten verzorgen. De andere helft doe je zelf. Zo heb je minder werk, maar houd je ook de kosten in de hand. Het is wel slim om eerst de cateraars en andere specialisten even met elkaar te vergelijken. Zo kan je er altijd het maximale uithalen

Ga naar de bakker

Voor de meeste mensen is het zoete gedeelte van de high tea toch wel het lekkerste deel. Dat kan je dus gemakkelijk verzorgen door gewoon even naar de bakker te gaan. De prijzen zijn daar ook wel iets omhoog gegaan, maar je bent op deze manier nog altijd voordeliger uit dan bij een verzorgde high tea.

Doe het samen

Het is natuurlijk ook leuk om allemaal aan de high tea bij te dragen. Laat daarom je vriendinnen allemaal iets meenemen wanneer jullie een high tea organiseren. Wat dan vooral ook leuk is, is dat iedereen verrast kan worden met zowel de hapjes als de verschillende soorten thee.

Plaats een reactie